Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) düzenlenen ve 1 milyon 22 bin 658 adayın katılım sağlayacağı LGS maratonu için geri sayım bitti.
Yarın sabah saat 09.30 itibarıyla başlayacak olan sınav, sadece öğrencileri değil, aileleri de büyük bir heyecanla sınıfların kapısında bir araya getirecek.
Şanlıurfa’da da gerçekleştirilecek LGS sınavı öncesinde Karaköprü Belediyesi önemli bir karar aldı.
“GEREKLİ TÜM TEDBİRLERİ ALIYORUZ”
Sınavın sağlıklı ve sessiz bir ortamda geçmesi amacıyla belediye, sınav saatlerinde okullara yakın bölgelerdeki inşaat çalışmalarını durdurma kararı aldı.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin sınavlarını huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. LGS sınavı boyunca okullara yakın alanlarda sürdürülen inşaat faaliyetleri durdurulmuş olup, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

0 Yorum